Bickels Grandcafe

Intiem uit eten in Beek!

Kom naar het restaurant Bickels! in Beek

Bickels Grandcafe

Eerlijke, pure gerechten

Bereid met verse ingrediënten en liefde voor smaak

Bickels Grandcafe

Uit eten wordt een hele belevenis

De nieuwe eetsensatie van Limburg

Heerlijk uit eten bij Bickels! in Beek

Jouw Bickels! moment in ons restaurant

Uit eten Restaurant Beek Limburg

Dineren

Iets te vieren? Of gewoon geen zin om te koken? Het team van Bickels! staat elke dag voor je klaar om de lekkerste gerechten voor je op tafel te zetten. Of je nu met z'n tweeën bent of je hele familie meeneemt.

Brunchen Makado Beek Limburg

Brunch

Neem lekker de tijd voor een ontspannen brunch bij Bickels!. Met bijvoorbeeld een verse salade, broodje of een 12-uurtje. Jouw weekend kan niet meer stuk! Kom eens langs bij Bickels! restaurant in Beek.

Tussendoortje Makado Beek Limburg

Tussendoortje

Waarom zou je op de klok kijken als je trek hebt? Bij Bickels! Grand Café kun je op elk moment van de dag even binnenlopen voor iets lekkers. Heerlijk gebak bijvoorbeeld, of wat dacht je van een huisgemaakt soepje of een kippendij van de gril? Dat gaat er altijd wel in!

#

De Grote Werkkamer

Lekker (on)gestoord jezelf zijn in de bijzonder Grote Werkkamer

Met een grote groep uit eten of vergaderen? Reserveer dan de Grote Werkkamer (voor maximaal 30 personen). Daar ben je onder elkaar en geniet je in besloten kring van al het lekkers dat Bickels! Grand Café te bieden heeft. In een sfeervolle, industrieel vormgegeven setting, waar jullie ongestoord jezelf kunnen zijn. Of juist wel (prettig) gestoord natuurlijk, dat mag ook!

Boek de Grote Werkkamer
Zakenlunch in Beek

Zakenlunch

Een zakelijke afspraak met een bite, of lunchen met collega's? Kom langs voor een productiviteit- en sfeerverhogende lunch! Bekijk onze menukaart voor onze gevarieerde lunchgerechten. En de wifi is gratis en krachtig.

Borrelen in Beek

Borrelen

Na een dagje shoppen bij Makado heb je wel een hapje en een drankje verdiend. Plof lekker neer en laat je verwennen! Ook voor een borrel na het werk of zomaar in het weekend, zit je bij Bickels! Grand Café helemaal goed. We hebben de lekkerste biertjes en verrassende wijnen. Of gaat je toch voor de gin & tonic? Het is allemaal mogelijk

Bickels! To Go

Bickel! to go

A take away haantje van de Wall of flame is altijd verkrijgbaar.

Neem een van de fameuze haantjes; een halve of een hele mee naar huis. Als hoofdmaaltijd of gewoon bij de borrel is dit een kant en klare oplossing. Omdat je direct voor de deur kunt parkeren, is dit een snelle oplossing om je lekkere trek te stillen.

Kom snel langs en bestel!

Afhalen restaurant Bickels! in Beek

Een impressie van het restaurant

Heerlijk uit eten in een speciale ambiance


Impressies van de aanbouw en opening van Bickels!